Tekijä

28.02.2011 - 17:16 / mustelmani.


Kuka
Olen syntynyt vuonna 1976 Oulussa (voi jösses miten vanha) ja kuopiolaistunut vuodesta 2002. Yhä kuitenkin kaipaan Ouluun. Haluaisin muuttaa takaisin joskus, vaikka sitten eläkkeellä. Olen naimisissa ja markkinoinnissa minut määriteltäisiin termillä “Dinkku”.

Olen opiskellut suurimman osan elämästäni. Kävin aikoinani  Oulun Lyseon lukion kuvaamataitopainotteisen linjan. Opiskelin Oulun käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa vielä ennen kuin siitä lopulta tuli Oulun kulttuurin ja tekniikan oppilaitos. Lopulta kohtalo arpoi minut Kuopioon, Kuopion Muotoiluakatemiaan, Savonia-ammattikorkeakouluun Graafisen suunnittelun linjalle. (voi hyvänen aika näitä oppilaitosten nimiä!!!)

Olen todellinen harhailija ja unelmoija,  tehty sitä ja tätä ja vähän tuotakin. Nelivuotiaana olin halunnut taiteilijaksi :), se haave on vielä toistaiseksi toteutumatta. Loppujen lopuksi päädyin alaan, joka tuntui rakkaimmalta ja jossa oikeasti haluaisin kehittyä.

Miksi ihmeessä blogi?
Oma vapaa-ajan piirtäminen jäi mammuttimaisen opiskelusession jälkeen unholaan. Tykkään piirrellä ja haluaisin jälleen osata pitää kynää kädessä. Eikä taitoa opi, eikä ylläpidetä, ellei tuhertele mitään satunnaistakaan paperin nurkkiin. Perustin tämän blogin pakottaakseni itseni piirtämään säännöllisesti – edes jotain töhryjä.

Sarjakuvat
Rakastan sarjakuvia, monenlaisia, kaikenlaisia. Pasilaa lainatakseni “on hyvin jännä”, että sarjakuvia yhä paheksutaan, niitä vieläkin pidetään suorastaan paskatuotteena verrattuna “OIKEAAN” kirjallisuuteen. Sarjakuvat ovat yhä jollain tavalla kiehtovan anarkistisia ja se, että sarjakuvataide on monesti altavastaajana, innostaa ainakin minua tutustumaan yhä tiiviimmin sarjakuviin. Eläköön sarjakuvat!

– Jenni3 vastausta - “Tekijä”

  1. Elli Kirjoittaa:

    Mörköjä siellä, mörköjä täällä. Laitan kirjanmerkkeihin!

  2. pruse Kirjoittaa:

    Mutta mikä on Dinkku?

  3. mustelmani Kirjoittaa:

    Dinkku on muokkaantunut sanoista: Dual Income, No Kids 🙂

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus