Ei tunnu missään!

20.06.2011 - 22:04 / mustelmani.


Kategoria: 50 paljastusta.3 vastausta - “Ei tunnu missään!”

 1. Elämää kaipaava Kirjoittaa:

  Sama :/ Tosin eniten estää pikkuveli (asun vielä kotona – kukaan ei ole huomannut että minäkin olen allerginen) Kukaan ei diagnosoinut – ‘on ollut maha kipeänä jo jonkun aikaa’ ‘onko teillä lemmikkejä?’ ‘no kyllä, joo…’ ‘okei, se johtuu niistä. teiän pitäis hommautua eroon niistä.’

  Ja äiti uskoi.

 2. mustelmani Kirjoittaa:

  No voi eeeeei! Kamalaa :(. Ois tietty kannattanu tutkia varman päälle, mutta no, ei auta enää jossittelu kun se on jo mennyttä :(. Höh!

 3. Hanna Kirjoittaa:

  Miun ei pitäisi olla elukoille allerginen; koko ikäni pyörinyt niiden kanssa. Nyt otin hevosen. Kahden kuukauden päästä kun kädet on ihottumalla joka kosketuksesta alkaa olla pakko myöntää että taidan olla hevosille allerginen. Että ei näin.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus